CONTACTEER ONS
+32(0)3 244 1870

The Marketing Spot Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
info@themarketingspot.be

 
Team

Het kernteam van TheMarketingSpot België telt 6 mensen.

 

Wilfried JammaersWilfried Jammaers

Co-founder TheMarketingSpot Worldwide
Managing director TheMarketingSpot

Motto : Er zit véél meer magie in de realiteit  - en al zeker in de realiteiten  achter de horizon - dan in een goocheltruc.  Koop dus nooit een tweedehands wagen van een goochelaar...

Wilfried is een CSI (Super Curious Individual), altijd geïnteresseerd om “nog een beetje meer” te leren en kinderlijk gefascineerd te blijven door de magie van pakweg de stelling van Pythagoras, het sociale gedrag van de prieelvogel en de grenzeloze mogelijkheden van digitale marketing.

Als communicatiewetenschapper (KULeuven) gepassioneerd door media en de elegantie van boodschappen, als statisticus gedreven door de betekenis van harde cijfers, als ondernemer (“ik ben zelfstandige van geboorte”)  gefascineerd door alle facetten van authentieke marketing en hoe KMO’s er beter van worden.

Hij schreef of werkte als auteur mee aan diverse boeken :  “Handboek voor tevreden klanten”, “Geen kleingeld?  Geen probleem! ”, “Creëren van Toegevoegde Waarde door het Meten van Klanttevredenheid” , en in verschillende Kluwer publicaties.

Toegegeven : alle kansen om ooit nog een gevierd jazz-pianist of blues-gitarist te worden zijn natuurlijk al lang verdampt, maar je hoort hem toch wel eens in quatre-mains met zijn dochters.

Contacteer Wilfried via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk Wilfried’s LinkedIn-profiel

 

 

Christel DhontChristel Dhont

Managing Partner TheMarketingSpot
Commercieel aanspreekpunt TheMarketingSpot

Motto : "If you cannot do great things , do small things in a great way" (Napoleon Hill )

Christel heeft een passie voor het werken met én voor mensen. Het samen stap-voor-stap realiseren van kleine dingen op een grootse manier is haar drijfveer om van elk project een succes te maken.

Ze startte haar carrière in 1990 bij SWIFT (financiële sector) waar ze 13 jaar lang ruime ervaring in HR, sales en training opdeed.  Voor ze in 2009 definitief de stap zette naar het zelfstandig ondernemen werkte Christel bij LifeScan J&J (medische sector) waar ze de horizon van haar ervaring uitbreidde naar customer services en marketing.

De laatste 5 jaren heeft Christel zich ook specifiek toegespitst op internationale en export marketing. Haar flexibiliteit, indrukwekkende talenkennis en internationale netwerk staan garant voor succes.

Contacteer Christel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk Christel’s LinkedIn-profiel

 

 

Halima El BaghdadiHalima

Team leader bij TheMarketingSpot

Motto : "Niets is onmogelijk"

Halima is een dromerige duizendpoot en een bezige bij. Een wereldburger die vlot 5 talen beheerst : Nederlands, Frans, Engels, Marrokaans en Arabisch. Halima is warm, familiaal, optimistisch en gezellig.
Gedreven maar bescheiden. Ze is nieuwsgierig, gefascineerd door kennis en noemt het leven haar school.

Halima woont in België, groeide op in Noord-Brabant (Nederland), is de vrouw van een lieve man en mama van twee prachtige dochters.

Door opleiding en ervaring streeft ze naar perfectie voor onze klanten.

Contacteer Halima via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Myriam RojasMyriam

Project executive bij TheMarketingSpot

Motto : “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Goedlachs en thuis in 4 talen : Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Ze houdt van de samenwerking met de fijne collega's, de gemotiveerde spirit bij TheMarketingSpot, de goede afspraken en de open communicatie binnen het bedrijf.

Contacteer Myriam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Eda KempeneersEda Kempeneers

Project executive bij TheMarketingSpot

Motto : ‘Don’t dream your life, but live your dreams’

Trotse kersverse mama en vlot 5-talig : Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Portugees.
Eda is een geweldige multi-tasker, die gezwind administratieve accuratesse combineert met klantcontact.

Ze houdt van het team en van de gevarieerde, flexibele job met constante uitdagingen bij TheMarketingSpot.

Contacteer Eda via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Cathérine LiekensCathérine

Marcom en media adviseur bij TheMarketingSpot

Motto : "Let the beauty of what you love be what you do."  (Rumi)

Enthousiast en authentiek, met een filosofisch kantje.

Met véél professionele bagage :
master in de communicatiewetenschappen, 360° communicatie opleiding achter de rug  en aan een nieuw leertraject bezig : social media consultancy.

Meer dan 20 jaar ervaring als strategisch en tactisch mediaplanner, client service manager en marketing & research development manager bij communicatie- en mediabureaus.

Contacteer Cathérine via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk Cathérine’s LinkedIn-profiel


 

Dit artikel delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Tags:

Een gloednieuw e-book

 

 

Marketing is dagelijkse kost

KMO Marketing Kompas

 

gratis ebook kmo marketing kompas

 

Kwaliteitsgarantie

 

ISO

ISO gecertificeerde dienstverlening