CONTACTEER ONS
+32(0)3 244 1870

The Marketing Spot Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
info@themarketingspot.be

 
Over u

The(Marketing)Spot op U!

U bent ondernemend en ondernemer. U bent KMO’er – klein of middelgroot. U kent “uw ding”: datgene wat u aan uw klanten levert. Datgene dat uw onderneming kan betekenen voor hen. En voor vele anderen.

Maar u voelt aan dat het niet langer volstaat om uw kennis en competentie diep in te slijpen in uw business. U wil uw business marketen, om nieuwe klanten te vinden en te behouden. U beseft dat uw business – nillens willens – een merk is. Dat u van uw merk het geprefereerde merk moet maken van zoveel mogelijk klanten in het doelmarkt, en dat u gedifferentieerd en relevant moet blijven voor hen.

U bent een starter met energie te over, die professioneel de dingen wil aanpakken. U bent een groeier op zoek naar betere ideeën, nieuwe klanten, nieuwe markten.
U wéét dat u het professioneel en gestructureerd moet aanpakken.
U bent een middelgroot bedrijf dat doorstroomt. U hebt verantwoordelijkheid voor heel wat werknemers en klanten.
U moét het professioneel aanpakken.


U heeft tussen de 0 en de 49 werknemers - want u bent een KMO. U wil de dingen doelgericht en planmatig aanpakken. U weet alle andere factoren gelijk, het bedrijf met de beste marketingbeslissingen overeind blijft in barre tijden, en wint in betere.

Wij weten wat het betekent om aan het stuur te zitten van een eigen zaak, de steile leercurve te doorlopen, het klappen van de zweep - zich te reppen van taak tot taak, te balanceren tussen vier prioriteiten tegelijk, met 1 oog steeds gericht op de cash flow…

Wij zijn een business als de uwe. Een KMO. Wij hebben ook “ons ding”. Ons ding is zorg dragen voor succesvolle marketing voor bedrijven als het uwe: kennis overbrengen, advies verlenen en het managen van marketing voor KMO’s. Ideeën aanleveren en uitvoeren voor die KMO’s die aanvoelen dat buikgevoel ergens stopt en professionele marketing vanzelfsprekend is.

Laten we in contact blijven !

Dit artikel delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Een gloednieuw e-book

 

 

Marketing is dagelijkse kost

KMO Marketing Kompas

 

gratis ebook kmo marketing kompas

 

Kwaliteitsgarantie

 

ISO

ISO gecertificeerde dienstverlening