CONTACTEER ONS
+32(0)3 244 1870

The Marketing Spot Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
info@themarketingspot.be

 
Gratis consult

Gratis Klankbordsessie

 

gratis consultWat u mag verwachten

Wij bekijken uw huidige marketing inspanningen en formuleren 3 gedegen aanbevelingen die direct impact hebben op uw business.
Dat doen we volledig kosteloos.

Voor u is dat een goeie opportuniteit om het met een TheMarketingSpot-specialist te hebben over uw marketing, de manier waarop u uw merk in de markt zet, prijzen, distributie, communicatie, kortom: uw uitdagingen voor de nabije toekomst.

Zo werkt het

Vul ons invulformulier voor een klankbordsessie in. Die vragenlijst is zo opgesteld dat ze u uitdaagt met pertinente vragen over uw marketingaanpak – neem 10 minuten rustig de tijd om het formulier in te vullen, U zal merken dat het op zich al een zeer waardevolle en uitdagende oefening is !

Onze consultants nemen vervolgens de tijd om met de informatie aan de slag te gaan, te verwerken en zich voor te bereiden. Ze maken een afspraak met u en dan zullen ze als klankbord fungeren voor u, in gesprek gaan en hun professionele opinie geven over uw marketing. En...ze zullen zéker opkomen met een drietal gedegen aanbevelingen die uw marketing meteen zullen opkrikken.                                

Dit is de deal

Wij fungeren als professioneel klankbord. Wij rijden naar u toe. Deze oefening zou u – louter commercieel bekeken -  al gauw 300 euro kosten.  Maar voor u is het volledig kosteloos.

Onze spijkerharde garantie

Geen addertjes onder het gras!  We komen geen verkooppraatjes houden. Wij bieden niets aan. Wij komen uw tijd niet verliezen.

Invulformulier Klankbordsessie

Dit artikel delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Een gloednieuw e-book

 

 

Marketing is dagelijkse kost

KMO Marketing Kompas

 

gratis ebook kmo marketing kompas

 

Kwaliteitsgarantie

 

ISO

ISO gecertificeerde dienstverlening