CONTACTEER ONS
+32(0)3 244 1870

The Marketing Spot Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
info@themarketingspot.be

 

AANPAK & WERKWIJZE

Uitsluitend meetbare resultaten

Onze aanpak en werkwijze

TMS-coaching-programma


KMO-Managing Partner Programma

Het KMO-Managing Partner Programma is opgezet als een integraal support systeem voor iedere KMO-ondernemer met een “vooruit-mindset”.
Wij werken met ondernemers die willen blijven geloven in het fijne persoonlijke en professionele leven waarvan ze droomden op het ogenblik dat ze het besluit namen om ondernemer te worden. Winst, controle en vrijheid.

Het is vooral een diepgaande verandering gebaseerd op alles wat u toch nog toe al bereikt hebt, en nieuwe denk-en-doe systemen die de basis vormen voor alles wat u onderneemt om vooruit te gaan.


Het KMO Managing Partner Programma gaat over u, uw onderneming en uw groei. Op basis van een gratis audit (Level-5 Scanner), beslist u over uw doelstellingen. Wij leveren de structuren, de tools, de ondersteuning en de coaching die een frisse denkwijze inblazen – en vooral : zodat er iets gebeurt.
In dat proces zijn wij uw (Managing) Partner. Het opstellen van kwartaal-actieplannen en de ondersteuning om ze ook gewoon uit te voeren, garanderen dat u ‘on track’ blijft om uw doelen in de realiteit te brengen.

 

Zo gaat het in zijn werk.

Stap 1 : Een kennismakingsgesprek. Wij spreken over uw zaak. Wat er speelt, en wat u er aan wil doen. Dat is gratis.


• Stap 2 : We doorlopen samen de Level-5 Scanner – die bestaat uit 2 onderdelen: één over uw eigen aanpak (leadership), en een omtrent de toegevoegde waarde efficiëntie in de 4 andere pijlers van uw bedrijfsvoering.
U krijgt meteen zicht voor hoeveel geld u aan Toegevoegde Waarde Efficiëntie kan winnen door op de juiste processen in te grijpen. En tegelijk hoe uw eigen functioneren daarin kan opkrikken.
Die sessie neemt circa 2 uur in beslag en ook die is gratis.

• Stap 3 : We kennen de totale schade door niet-Toegevoegde Waarde Acties & Activiteiten. We bepalen samen de volgorde waarin we ze aanpakken. We voegen stapsgewijs Toegevoegde Waarde Acties & Activiteiten in, en zetten die direct om in geld en indirect in uw persoonlijke functioneren.


De structuur waarin we werken is strak en heeft 2 lagen :

- Strategische laag : we stellen een 1-page kwartaal-actieplan op waarbij we steeds 3 concrete punten aanpakken

- De uitvoeringslaag : 2-wekelijks volgen we samen het actieplan op, volgens een “ gestructureerd verantwoordingssysteem”. Wij bieden daarbij alle tools en ondersteuning om er voor te zorgen dat de uitvoering van het kwartaalplan de gewenste resultaten oplevert.

Kortom, u kan er niet onderuit : hét gebeurt gewoon.Wij werken met onze klanten als ‘coaching partners’ op langere termijn, met kwartalen als tijdeenheid. U kan elk kwartaal instappen, uitstappen, onderbreken, uitbreiden…

1) Wat u krijgt - wat er gebeurt

U wordt gewapend met nieuwe denkpatronen PLUS een kwartaal actieplan met concrete prioriteiten voor de volgende 90 dagen. Nieuwe ideeën en inzichten zijn cool en geven ongetwijfeld energie, maar het is de duidelijkheid van het actieplan én de manier waarop wij ondersteunen dat er voor zorgt dat hét gebeurt.

• Kwartaal na kwartaal verandert u de manier waarop u dingen doet, hoe u erover denkt, en de manier waarop u uw business en uzelf bekijkt. Uw resultaten verbeteren omdat u nét aan die knoppen draait waar de toegevoegde waarde gaps het grootst zijn. Uw persoonlijke vrijheid als ondernemer neemt toe, en daar ook uw opportuniteiten.

2) Waar we aan werken

 Dat bepalen we samen op basis van de Level-5 scan én uw prioriteiten. Alleszins aan alle 5 de pijlers van KMO-management. Op zeer specifieke punten, maar ook in hun samenhang. 

3) Wat het kost

Om te beginnen : Het kost niet, het brengt op. En dankzij de Level-5 scan, weet u al bij voorbaat al hoeveel.

Daarom bieden wij een ijzersterk garantie : als na 3 kwartaal-plannen de opbrengst niet groter is dan de kost, werken wij gratis net zolang door tot dat wel het geval is.
Maar dat is nooit het geval, de Level-5 Scanner is daar immers onverbiddelijk in.

Helder : 

- Voor bedrijven met een omzet minder dan 500.000 euro, met gebruik van de KMO-portefeuille, starten de prijzen vanaf 600 euro ex / maand.

- Voor bedrijven boven die grens, starten de prijzen, met gebruik van de KMO-portefeuille, vanaf 1000 euro/maand.

4) U wil ook dat hét in uw KMO gebeurt, maar u heeft nog 20 vragen. En enig voorbehoud.

We know Smile. We beginnen daarom altijd met een goed gesprek.Die Stap 1 hier bovenaan. En BTW, tis altijd "ja" tegen de koffie die u aanbiedt.(mijn afwijking...)

Ik ben altijd erg geïnteresseerd in uw persoonlijk business verhaal. Daarom doe ik déze job en in dit marktsegment. 
Typisch ga ik u één centrale vraag stellen.

U mag meer dan 20 vragen stellen. En zo "stellen" we dan samen vast of het klikt.
Want hét kan maar gaan gebeuren als er vertrouwen is. Indien dat zo is, zal u met zékerheid grote stappen vooruit gaan zetten. Zo zit het systeem nu eenmaal in mekaar.  

 

U kan hier een mailtje doen. Of u doet metéén mijn mobiele nummer 0479 - 42 08 24.

   

 

Dit artikel delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

KMO-NEWS-I-CAN-USE

Ja, ik wil KMO-News-I-can-use ontvangen. Slechts 1 keer per maand (maar niet in juli) sturen we je onze beste en bruikbaarste content per e-mail.

Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres:
 

Een gloednieuw e-book

 

 

Marketing is dagelijkse kost

KMO Marketing Kompas

 

gratis ebook kmo marketing kompas

 

Kwaliteitsgarantie

 

ISO

ISO gecertificeerde dienstverlening