CONTACTEER ONS
+32(0)3 244 1870

The Marketing Spot Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
info@themarketingspot.be

 
  vergelijk uw level met andere kmo-ondernemers   

Internationaal succes

Kwartaal 1 2014 was voor de TheMarketingSpot een beetje geschiedenis schrijven - want tegelijkertijd werden projecten uitgevoerd - niet enkel in België en de Verenigde Staten, waar wij kantoren hebben -   maar ook in Australië en Canada.
Het KMO-marketing Kompas werkt dan ook universeel. Het is een stuk know-how die ver van onder onze Antwerpse kerktorens Kleine en Middelgrote Ondernemingen aanspreekt.

En dat is niet eens zo gek ! Want is bekend: België is een KMO-land bij uitstek. En u en ik - wij weten uit ervaring bovendien dat wij hier als KMO-ondernemers moeten overleven in één van de moeilijkste landen voor KMO's, met de hoogste kost voor personeel, een KMO-onvriendelijk beleid, en administratieve mallemolens.  Het is in die context dat het KMO-marketing Kompas lang geleden ontstaan is. 

En het werkt overal. Omdat het aansluit bij wat er "van nature" aanwezig is in KMO's. Omdat het de onderliggende systematiek bloot legt. En omdat het dat complexe ding dat KMO-marketing is terugbrengt tot zijn essentie: de dingen goed in kaart brengen en plannen, klanten aantrekken en behouden, en alles meten en innovatief uit de hoek komen.

In de Verenigde Staten helpt onze collega Jay Ehret al jaren KMO's om hun volle potentieel te benutten met gedegen KMO-marketing. Zij spreken liever van "local business". De context is er uiteraard helemaal anders. Maar onze aanpak is dezelfde !

Druk onderaan in de videoplayer op het knopje " cc " voor ondertiteling. 

 

 

 

Contacteer ons.

Dit artikel delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Een gloednieuw e-book

 

 

Marketing is dagelijkse kost

klanten zeggen

 

"Werken met The Marketing Spot was een positieve en inspirerende ervaring. Met onvoorstelbare energie en grote kennis van zaken werd de opdracht uitgevoerd, die wij zelf haast onmogelijk achtten, gezien gestelde deadlines. Zowel met betrekking tot het plan als in de uitvoering hadden ze ideeën waar wij zelf nooit opgekomen zouden zijn. Uiterst professioneel, betrouwbaar, en snel. In de toekomst zou ik ze zo weer engageren."

Ben Liang, Wellmount Wommelgem

KMO Marketing Kompas

 

gratis ebook kmo marketing kompas

 

U bespaart de helft!


De Vlaamse Overheid steunt KMO's die professioneel advies van erkende dienstverleners inwinnen. 

bespaar de helft

Kwaliteitsgarantie

 

ISO

ISO gecertificeerde dienstverlening

Recente Blog Posts

17 04 2016Alles kan op 1 blaadje, dus speel uw troeven uit

    Alles op 1  blaadje Iconische beelden zeggen vaak àlles in één beeld. De opwaa...

Meer weten...
05 03 2016Mag ik u kussen? Dé supertip om iets gedaan te krijgen van anderen in business

    Veel shares op facebook? vind ik leuk !  Marketingadvies voor KMO's? Wel, &nbs...

Meer weten...